Rodiq » Page 'In ritm de tango'

In ritm de tango

O nelamurire: oare de ce mai mult fetele vor sa danseze decat baietii?  Nu am reusit sa inteleg niciodata: la cursuri tot timpul sunt mai multe fete decat baieti, daca se lasa cu spectatori vin si ei… Poate ma insel? Mi se pare ca un dans (pentru sexul masculin) este o arma imbatabila … si totusi tare greu se lasa convinsi. Sa fie timiditatea bat-o vina? Sau pur si simplu fetele au mai multa energie?

Share and Enjoy:
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Reddit
 • RSS

3 comments to “In ritm de tango”

 1. Poate are de-a face cu cultura macho in care baietii de cartier l-ar riduculiza pe cel ce ar dansa. El ar simti ca trebuie sa se ascunda.

 2. Ca in multe alte situatii, un baiat trebuie pacalit sa se duca la dans. O data ajuns acolo si invatat cate ceva, sunt mari sanse sa ramana, dar un baiat sa se duca de unul singur (fara un imbold) la dans.. foarte foarte rar. In plus, majoritatea baietilor invata sa danseze uitandu-se prin discoteci/petreceri in jur. Din cauza ca cei mai buni dansatori de pe acolo de obicei sunt fete, ajung sa faca miscari potrivite pentru fete, de unde si impresia ca un dansator bun trebuie sa fie usor ‘faggy’. Am destui ani de dans sportiv in spate ca sa pot spune cu certitudine 100% ca dansul e unul din cele mai masculine lucruri existente, arati mult mai mult cat de barbat esti cand dansezi decat atunci cand stai la tv cu berea langa tine si te uiti la un meci.

 3. Si eu care tocmai ma gandeam ca ar trebui sa iau lectii de dans. Asa deci, sunt un minoritar…
  @Mihai: de acord cu tine

Leave a comment


7 × = twenty eight