Rodiq » Page 'Asteptarea a luat sfarsit'

Asteptarea a luat sfarsit

Asteptarea a luat sfarsit, am cheile, si urmeaza fuga (nu de bach, pe bach!) pt reparatii, sa termin inainte de Craciun!

MARELE PLAN

primii pasi
– cumparat matura, faras, galeata, mops, saci rafie, etc. etc.
– protejat parchet, cu folie de plastic (se cumpara rola la metru, de 4) lipita cu scotch de hartie de marginea parchetului, dupa ce in prealabil s-au scos plintele si s-a curatit cu spaclu si buretel umed suprafata respectiva. din experienta anterioara, mai bine sa fie 2 straturi
– internetul: problem, la upc am sunat de 3 ori si am asteptat cate o juma de ora la tel. din intamplare, am nimerit pe langa un sediu nou, nu-l stia nimeni, liber, am semnat pe loc contract si facut programare pt instalare. cum la mine nu este “securizata reteaua” tre tras cablul de pe terasa pe balcon, asa ca urati-mi noroc sa fac rost in timp util de cheia de la terasa!

sanitarele:
– spart si inlocuit toate tevile, inclusiv ce este la comun cu vecinii. am mare noroc cu toata lumea implicata. cu sacii de moloz noroc chior, dupa ce se umpluse holul de saci pe doua nivele, cand sa intru pe strada, nu puteam sa trec de masina de gunoi. baietii saritori, si cu tarif fix / sac.

electrica
– ce sa mai, este varza. trebuie de la zero. adica in max 7 zile tre sa stiu exact de cate prize voi avea nevoie si unde, si de cate mufe de retea, si unde imi pun televizorul.

gresie, faianta, zugraveala
– sunt in pom, nimeni nu are timp si toti vor o caruta de banii. daca stiti pe cineva care se poate rupe, si e priceput, va rog mult sa imi dati coordonatele.

usile
– am aflat ca desi nu stiu exact lungimea (voi vedea dupa ce se pune gresia), e bine sa comand acum, dureaza cateva saptamani, ei abia la sf ei le taie la lungime si le lacuiesc

geamurile
– no chance sa fie gata anul asta in pragul iernii – comand acum, vor veni la anul si probabil voi repara zidaria singura

parchetul
– am noroc, stiu pe cineva, si daca ii zic cu 2-3 sapt inainte, vine si il rezolva.

amanate indefinit: balconul

Share and Enjoy:
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Reddit
  • RSS

One comment to “Asteptarea a luat sfarsit”

  1. Felicitari:), sa il stapanesti sanatoasa.

    Renovarile in general te lasa lat asa ca nu exagera, nu te grabi:).

Leave a comment


eight − = 4