Rodiq » Page 'Despre optimism'

Despre optimism

Nu stiu exact de ce, imi vine sa zambesc fara motiv, si sa vad motive de optimism in orice. Nedormita de nu stiu cand (si cand nu dorm, sunt un animal tacut si periculos), obosita, stresata, cu un todo list lung cat lumea, sunt in continuu optimista. Si progresez. De aici intrebarea mea: oare exista o legatura intre optimism si noroc? Sau poate intre noroc si bunavointa? Oare se poate considera 100% ca e mai bine sa fii optimist (fara motiv), iar motivele nu vor inceta sa apara? Decat pesimist, si atunci si motivele nu vor intarzia sa apara?

Share and Enjoy:
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Reddit
 • RSS

5 comments to “Despre optimism”

 1. Oul sau gaina, optimismul sau cauza optimismului? Mi s-a parut foarte buna teoria ta si am incercat-o pentru 2 zile. Din pacate dupa optimism au venit cauzele pesimismului si tristetii, poate tine de natura fiecaruia 😉

 2. Hei.. mi e cam dor de viata mea si de toti cei pe care i am cunoscut 🙂 Si cand ma apuca rau depresia, ma mai uit pe blogurile voastre. Thank you ca le-ati facut. 🙂

 3. Si noua ne e dor tare de prieteni, si ma bucur tare cand ne mai auzim. Cu toata aventura de a trai in bucuresti, e aproape imposibil sa nu am la sf zilei ceva de povestit. totul e neterminat si un mare santier, si imi e frica de ziua in care o sa fie simplu si nu o sa am ce povesti.

 4. CU TOTII CAUTAM MOTIVE DE OPTIMISM…SATISFACTIILE REPREZINTA COMBUSTIBILUL MOTORULUI VIETII ! Cum sa le avem mereu?!

 5. hehe, frumoasa idee, suntem un motoras, functionam pe ideea ca lucrurile se vor rezolva (optimism) , tragem de noi, obtinem ceva (satisfactia), ne bucuram, apoi iar tragem de noi, iar obtinem ceva, si tot asa. Insa intram in hora unui hamster care tre sa se tot invarta ca sa mearga motorasul, poate ca ar fi mai intelept, vazand toate astea, sa ne bucuram de fiecare moment, nu doar de reusite?

Leave a comment


4 × eight =