Rodiq » Page 'frivolitati'

frivolitati

Zilele acestea am dedicat o multime de timp unor lucruri cel putin marunte: shopping, shopping, citit elle (pt prima data in viata!), shopping, fitness, cochetarii, si mai mult de o pereche noua de pantofi … Cum prea luase o tenta serioasa jurnalul meu online, m-am gandit sa profit sa impartasesc cateva dintre impresiile mele la descoperirea acestei lumi cu totul noua pentru mine.

Inainte de a fi acuzata de prea multa superficialitate, tin sa mentionez ca am observat recent, o data cu micile retusuri de imagine, ca atitudinea oamenilor cu care am contact zilnic s-a schimbat, de la vanzatorul din piata pana la prietenii dintotdeauna, desi nu am devenit nici mai desteapta peste noapte, nici mai buna la inima, nici mai modesta, si nici tactul meu desavarsit pe care daca l-am avut candva, s-a pierdut, si inca nu l-am regasit. Fapt care m-a pus pe ganduri, si recunosc, m-a indemnat sa aprofundez mai departe subiectul.

Ca o completare, astazi am avut inspiratia sa spionez si tabara adversa – am cumparat si rasfoit Esquire – baietii de la chiosc m-au asigurat ca este cea mai vanduta revista de gen. Nu stiu de ce, dar am impresia ca iar o sa scriu mai mult decat trebuie pt un post pe blog….

Bun, de unde sa incep? Ah, am uitat sa mentionez, mi-am pierdut cateva ore bune intr-un superstore de cosmeticale, unde am primit o multime de sfaturi, de la interesante pana la de-a dreptul caraghioase si recunosc, am si indraznit sa cumpar 2-3 nimicuri. Nimicuri e un fel de a zice, ca majoritatea item-urilor sunt mai scumpe decat un abonament la aerobic / 2-3 mese la restaurant / chiar si un bilet dus intors la viena, cumparat din timp. De unde concluzia mea ca desi oferta uriasa, cererea e fenomenala. Mai multe am intales rasfoind revistele de profil … (to be continued)

Share and Enjoy:
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Reddit
  • RSS

One comment to “frivolitati”

  1. […] Seria 1 a fost un challenge: am citit reviste glossy, am avut o prima impresie suficient de puternica, incat am scris si pe net despre experienta in cauza, si am primit feedback onsite si off-site legat de aceste impresii si de modul in care le-am expus. […]

Leave a comment


three + 6 =