Rodiq » Page 'frivolitati – seria 2, episodul 1'

frivolitati – seria 2, episodul 1

Seria 1 a fost un challenge: am citit reviste glossy, am avut o prima impresie suficient de puternica, incat am scris si pe net despre experienta in cauza, si am primit feedback onsite si off-site legat de aceste impresii si de modul in care le-am expus.

Seria 2 – cu alte idei, de data aceasta mai mature.

Am continuat de atunci sa citesc reviste glossy, au multe parti bune, si m-au invatat sa nu trag prea repede concluzii atunci cand am doar tangential contact cu ceva nou.

Mai ales ca am avut ocazia – in cu totul alte contexte – sa vad pe pielea mea cum este sa fi categorisita in doi timpi si trei miscari, din necunostinta de cauza. Ce am invatat din asta? ca lumea din jur este plina de surprize, si ca suprafata lucrurilor poate ascunde foarte multe.

Iar revistele sunt de multe feluri, si unele dintre ele sunt mai aproape de gustul meu. Sunt o sursa buna de inspiratie, insa le ignor publicitatea (nu imi aduc aminte sa fii cumparat niciodata un demachaint, ruj, sampon, sapun, crema, pasta de dinti etc. etc. pentru ca le-am vazut pe undeva reclama fie revista/televizor/sample gratuit – de baza a fost intotdeauna sfatul oamenilor din domeniu, care stiu produsele, poate chiar au fost instruiti de catre producatori/furnizori/distribuitori, si au reusit sa imi recomande exact lucrul care mi s-ar potrivi mie mai bine). Cat despre reclama la produsele cu sigla mare mare la vedere, sper sa nu fie niciodata pentru mine.

Insa a da atentie modei, si revistelor de moda, si mai ales grija fata de propria persoana si aspectul fizic este un lucru normal. Desigur trebuie sa existe un echilibru in toate, insa in perspectiva noii mele preocupari, am constatat cu tristete ca mai degraba  oamenii uita de aceste lucruri, doar foarte putini exagereaza in a se autoingriji. Stiu ca de la un moment incolo este greu, cu atatea griji, probleme, lipsa de timp, si mai ales in zilele acestea, cu un buget foarte strans calculat. Poate ca acesta este marele beneficiu al industriei frumusetii, sa ne aduca aminte de aceste lucruri. Atata timp cat noi nu devenim sclavii industriei, este foarte bine.

Share and Enjoy:
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Reddit
  • RSS

Leave a comment


− three = 3