Rodiq » Page 'cursa optimizarii'

cursa optimizarii

La inceput de nou an, o mare rezolutie: sa castig lupta cu timpul (daca e posibil, chair sa dispara cu desavarsire lupta si timpul sa nu mai fie marele adversar).

Bun, simplu. Ce sa fac? Sa optimizez … Sa schimb metoda, ca sa mearga lucrurile de la sine. Sa automatizez.

Dupa 2-3 zile de modificari in vederea automatizarii, m-am sesizat ca optimizarea imi mananca tot timpul, chiar mai mult decat inainte… Mai ales ca 20 de operatii manuale nu se transforma intr-una automata, ci trebuie luate una cate una, bibilite, aduse la forma standard, si abia apoi sunt sanse sa mearga optimizarea. Daca inainte imi lua 15 min sa modific ceva, acum a durat 2 zile sa pun la punct procedura automata, si in medie 3h per operatie manuala sa o “normalizez” .. nici nu mai tre sa fac socoteala, de 2 saptamani nu am avut timp sa scriu nimic pe blog 🙁

Si de aici dilema mea: ce sa fac, sa consum mult timp de fiecare data gandind un mod optim pt operatiile care tind sa se repete, sau sa le rezolv traditional, cat de cat repede, insa pe termen lung, al naibii de ineficient? Pare ca orice as face, tot pierd lupta cu timpul …

Share and Enjoy:
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Reddit
  • RSS

2 comments to “cursa optimizarii”

  1. nu se poate :O sa nu poti automatiza 🙁 , adica chiar aveam, BA NU, AM de gand sa realizez un sistem de automatizari ( banuiesc ca referitor la pc macar in cea mai mare parte, in cazul meu da) sa reusesc astfel sa-mi OPTIMIZEZ TIMPUL prin munca de selectie si sistematizare pe care o sa o incep indata pentru ca am intarziat destul si postarea aceasta-i picatura care a umplut paharul !!! bafta !!!

  2. Nu poti sa AUTOMATIZEZI totul.Este adevarat ca te ajuta dar nu peste tot…:).Trebuie sa folosesti fortele proprii.Deseori ceea ce faci tu ca persoana poate sa fie mult mai bine decit ceea ce face un robot.

Leave a comment


eight − 6 =