Rodiq » Page 'bariere mentale'

bariere mentale

nu exista obstacole mai inalte decat cele ale mintii, pe care le zidim sa care ne sunt zidite de altii, cu migala, in jurul gandirii noastre. in epoca de aur indeosebi s-a muncit mult, caraminda cu caraminda, si s-au construit fortificatii mentale de dimensiuni absolut impresionate, si 100% invizibile.
ma doare cand vad la mine si la oamenii din jurul meu tendinta:
– de a astepta un salvator (statul/primarul/autoritatile)
– de a nu avea credinta in fortele proprii
– de a fi paralizat de frica (mai ales frica de initiativa). Mai bine sa stau eu cuminte in banca mea, daca pun mana sa fac ceva sau sa zic ceva. Oamenii o sa se uite ciudat la mine.

Share and Enjoy:
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Reddit
  • RSS

2 comments to “bariere mentale”

  1. Nu am referinte concrete sa-ti dau, dar sunt multe cercetari si carti despre. Si anume sunt mai productive si ingenioase sau aduc mai soluti acele persoane in a caror viata exista si “bad days”. Si zic, dupa mine asa, că e logic ca dupa ce treci printr-o perioada mai nefasta sa ai o viziune foarte optimista . Asta spus pentru cand e cazu’.
    Insa ce ai descris in post este intradevar si un sport prost pe care se pare ca il practicam dar totusi este cum spune si titlul: la nivel mental 😉

  2. nu m-am gandit ca aceste bariere mentale pot fi obstacole intr-o cursa, care o data depasite, te duc la nivelul urmator. ce se intampla insa cand nu sunt depasite? si poate nu toti trebuie sa fim ingeniosi, doar sa ne aducem o mica contributie persoanala pozitiva

Leave a comment


nine × 4 =