Rodiq » Page 'ura, m-am lasat de cola!'

ura, m-am lasat de cola!

Dupa ani de dependenta, cred ca m-am lecuit, sunt dependenta de cafea!

Pe scurt, cum am reusit:

– intr-o prima etapa: cafea cu lapte de dimineata, si cola in timpul zilei, la doza de aluminiu sau daca eram pe drum, sticla de 1/2. Am incercat sa cumpar ambalajul de cantitate minima (din cele disponibile) ori de ori cate ori nu ma puteam abtine. Am strans un sac plin de doze turtite, inca nu stiu unde sa le duc la reciclat ….

– intr-o a doua etapa, cu multumiri prietenei mele Gabi care m-a inspirat. Am inlocuit cana de cola rece ca gheata cu:  apa rece de la frigider, 1 – 2 lingurite de cafea solubila, indulcitor si lapte degresat. Dupa amiaza pe zapuseala merge foarte bine (desi un cafegiu adevarat nu cred ca ar aprecia foarte mult licoarea). Cu aceeasi ocazie am zis sa o fac lata si am renuntat si la tot ce e acidulat. Mi-am inecat amarul in limonada (tot apa plata rece de la frigider, o lamaie stoarsa bine, indulcitor, si asa pt aducere aminte, o idee de apa cu bule adaugata la sfarsit – ocazional).

Testul final a fost in ultimele 2 saptamani, cand am reusit sa ma tin departe de cola in conditii de concentrare, luptandu-ma cu tapestry 5.

Deocamdata pare sa fie o dependenta mai putin rea, dorm mai bine, adorm mult mai usor dupa o zi de cafea decat dupa o zi de cola, imi este mai putina foame.

Share and Enjoy:
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Reddit
  • RSS

Leave a comment


four − 3 =