Rodiq » Page 'gentuta mult dorita'

gentuta mult dorita

Imi este greu sa scriu acest post, pt ca nici o poza nu mi s-a parut ca ii face dreptate. Voi reveni, imediat ce va apare soarele dintre nori, cu mai multe poze. Sau cu o poza de studio, chiar si improvizat. Pentru ca merita.

Obosita sa tot caut prin magazine o gentuta care sa nu fie din plastic, cu o mie de zorzonele care de care mai sclipitoare, si care sa mearga cu o pereche de pantofi deschisi la culoare (am si ghetute in acelasi ton :), cu ajutorul unei bune prietene, am primit solutia, o geanta unicat, creata special pentru mine.

Exact cum imi doream, de o calitate a finisajelor foarte buna, o linie eleganta, de cu totul alta clasa decat obisnuitul sac handmade. Plus ca incap pe langa nimicurile obisnuite si o pereche de pantofi cu toc, just in case 🙂

Este mult talent, dar si multa munca, sper sa urmeze multe multe alte gentute perfecte si mult dorite!

Share and Enjoy:
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Reddit
 • RSS

2 comments to “gentuta mult dorita”

 1. foarte tare gentuta!
  Am vazut zilele trecute o tipa care avea o gentuta argintiu cu auriu, si cu multe tinte, capse si nituri. si paradoxal, incep sa vad din ce in ce mai multe domnisoare care plagiaza trendul celei mai sus mentionate.

  Ma bucur sa vad ca mai exista si oameni care cumpara lucruri normale.

  Cheers!

 2. […] Comments Len » S-a furat bicicleta on nu mai am bicicletanicu on Tara Hateguluiroly (tat) on gentuta mult doritalen on vizitatorsamuan on la […]

Leave a comment


× 1 = three