Rodiq » Page 'Se poate!'

Se poate!

Am profitat de o dupa amiaza frumoasa de toamna sa prind cateva instantanee cu pista de biciclete, nou nouta, din Ramnicu Valcea.

pista biciclete Rm Valcea

pista biciclete Rm Valcea

Este un bulevard nou nout, in continuarea orasului, face legatura intre un cartier marisor (am impresia cel mai mare cartier al orasului) si o zona de agrement. Mai exact la capatul acestui bulevard se gasesc: una bucata gradina zoologica, una bucata laculet, un strand cu apa dulce si apa sarata (apa sarata de la Ocnele Mari).

Pistele sunt intre asfalt si trotoar, au un nivel de inaltime diferit, si sunt marcate cu borduri adevarate. Si evident, sunt foarte utile, am prins repede repede 2-3 instantanee cu biciclisti.

Asa da! Poate ca intr-o buna zi si in Bucuresti ….

Se putea mai bine (in intersectii nu s-au amenajat rampe pt pistele de bicla), insa este sper un upgrade mult mai usor de facut decat transformarea unei piste desenate pe trotuar intr-o banda cu diferenta de nivel.

Cum se face ca in Ramnicu Valcea se poate, este un mister pentru mine.

Si mai multe poze aici

Share and Enjoy:
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Reddit
 • RSS

5 comments to “Se poate!”

 1. felicitari. in sfarsit se face ceva nou cu cap. nu e bd Dem Radulescu, cumva?

 2. Foarte posibil, am gasit la dgmarket.ro:

  “Proiectare – Prelungire bulevardul Tineretului spre sud, cu B-dul Dem Radulescu de la intersectia cu strada Ostroveni pina la intersectia cu DN 67”

 3. Valcea e Valcea, Bucuresti e Bucuresti. Io nu stiu ce mi/ti-ar* mai trebui in Valcea pentru ca am in cea mai mare parte tot ce gasesc si in Bucuresti: exista si aici “Iurop”(Europa adica) doar ca ii zice Dovali, exista si mall, River Plaza cu patinuar, care e mai special ca s-a si prabusit o data :)), patinuaru’ :D, ai banci, ai hackeri(saltati mai c-an filmele americaaaaneeeee), la iesire e localitatea Troianu ce mai vrei :D, ai o biblioteca Antim Ivireanul care este macar moderna. Si MAI ALES: n-ai nevoie de masina pentru ca orasul poti sa-l faci la pedala si la pas, parc Zavoi si Mircea cel Batran, Grand Hotel Sofianu pentru cui nu-i place camping-ul, ai “Oltchim Rm. Valcea” cea mai tare echipa de handbal…s.a.m.d. Deci pentru mine asta-i raiu’ pe pamant. Si nu mai zic aproape toate blocurile (exceptand cartierul Ostroveni) sunt super fotogenice, super aspectuoase, se incadreaza super tare in peisaj mai ales ca au acoperisuri si culoarea aia a tiglei e extraordinara. Poti sa pleci in vacanta imediat, la cativa kilometri esti in statiuni..Olanestiul langa…

  *mai ales pentru noi astia care avem un stil de viata caracterizat de munca la calculator ( adica fara loc de munca fix 😉

 4. arata foarte bine !
  dar, trebuie sa recunoastem, au avut si spatiu unde sa construiasca. 5 randuri de porumb in minus, nu-s mare scofala 🙂 , daca e sa facem o comparatie cu capitala……

 5. macar pt bulevardele care apar acum in nordul capitalei, unde nici nu e metrou ….

Leave a comment


six − = 4