Rodiq » Page 'a doua evadare'

a doua evadare

Foarte tarziu, dupa ora pranzului, m-am hotarat sa profit de vremea buna sa mai fac o incercare pe traseul care m-a dat gata acum 2 saptamani. Ca la concurs, termen limita 5h – venirea noptii.  Pornit in forta, deja incalzita dupa o repriza de alergare de dimineata.  Traseul, mai ales bucata de camp dinainte de Ghica, nu avea nimic de a face cu macelul de dinainte. Iarba verde, refacuta, pasari, lanuri de grau, avioane, o frumusete. Nici nu stiu cum a trecut timpul pana am ajuns la palat.

De aici incepea partea necunoscuta mie. M-a luat prin surprindere frumusestea peisajului, pe mal de laculet, apoi am urcat o mica panta si am dat nas in nas cu un iepure care evident s-a speriat si topa topa, topa topa a fugit. Bucati de padure, cu apa mustinda, namol moale si alunecos, bucati mai uscate, alte baltoace, alte noroaie, o poienita superba intr-un ochi de padure, deja incepea sa fie cunoscuta padurea de la Snagov.  Si cum bateriile nu mergeau la gps, am fost atenta si la marcaje 🙂

Inca un ochi de padure, si apoi cateva caprioare, chiar la apusul soarelui. O minunatie de traseu. Niste namoale de toata frumusetea inainte de asfaltul de la Snagov la Gruiu, si finalul, mult asteptat … Pe vreme buna, o placere. Cand ma gandesc ca am plecat din inima Bucurestilor ….

Seara tarziu, cu bicla noroita, ca de obicei la spalatorie. Baietii s-au uitat lung la mine, apoi la bocanci, si m-au intrebat daca am fost la “a doua evadare” 🙂 Stiau deja si ultimele zvonuri: se pregateste pe acelasi traseu la toamna o noua editie 🙂 Sper insa atunci de vreme buna, e prea frumos traseul pt inca o ploaie.

Buna treaba prima evadare, altfel nu mergeam nici la mare, si nici din nou pe traseu … simt ca pedalez mai bine, chiar daca mai e  loc si de mai bine. Plus ca sunt alti mii bucuresteni care care au luat microbul 🙂

Share and Enjoy:
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Reddit
  • RSS

Leave a comment


× 4 = eight