Rodiq » Page 'Zgomot si liniste'

Zgomot si liniste

A inceput noul an, cu o lumina calda (am aflat apoi ca este eclipsa …)

Usor usor imi trece raceala, ma simt insa pufoasa si lipsita de vointa. Sper sa imi revin, incepand cu cateva cuvinte pe blog.

Nu e nici o urgenta, nici o problema de rezolvat. Totul e bine. Am timp si libertate deplina sa decid ce vreau sa fac acum, in urmatoarele minute. Doar boala (amintirea ei) ma tine inapoi. Daca fac un drum afara si racesc iar? Sau iar ma impiedic, si mai stau cateva saptamani cu piciorul pe canapea?

Am si un motiv in plus de optimism. Mi-am instalat “Sound Meter” pe Android si am rezolvat o veche enigma. Da, nimeni nu ma aude cand vorbesc, pt ca vorbesc cu doar 10 decibeli peste zgomotul tastelor. Dar, cand rad, rad din toata inima. Generez decibeli mai multi de cat atunci cand cineva tipa.

In rest linisite. Nu se intampla nimic. Oare toate problemele si urgentele de peste an sunt doar zgomot care umplu trecerea timpului? Ma bucur ca vad asta, cu siguranta ma va ajuta sa nu ma las cuprinsa de agitatia actiunii.

Eu am acest defect (sau poate feature?). Imi e greu sa ma motivez atunci cand nu se intampla nimic. Cum am gasit scris undeva, viata pentru mine ca mersul pe bicicleta. Ca lucrurile sa mearga, tre sa depasesc o viteza minima. Insa in cazul meu, cand se intampla ceva, ma prinde cam tare. Actiunile se transforma in monstruleti care imi acapareaza toata atentia. Si ma trezesc dupa cateva zile de scris cod sau alergat la prezentari ca am uitat sa mai raspund la mailurile personale. Sau sa dau un telefon important.

Poate anul acesta va fi altfel. Imi aduc aminte anul trecut vroiam timp. Acum stau mai bine cu timpul. Mi-as dori insa foarte mult sa fiu in primul rand sanatoasa. Si apoi, sa nu cad prea tare nici in letargia inactiunii, nici in transa actiunii.  Sa gasesc echilibrul.

Share and Enjoy:
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Reddit
  • RSS

2 comments to “Zgomot si liniste”

  1. hey, n-am stiut ca ai blog.. acum vad.. very nice, mi-a placut articolul si l-am simtit.. asa ca de la programator la programator..:L he he. La multi ani !

  2. Hei, multumesc! La multi ani!

Leave a comment


1 × three =