Rodiq » Page 'Grijile'

Grijile

Credem ca le uram, dar de multe ori le inventam, doar pentru drama. Ai griji, esti ocupat, esti viu, se misca rotitele.

Cat de mult ma stresez cateodata pentru un bug, sau pentru o discutie in contradictoriu. Sau ca am intarziat 15 minute la o intalnire. M-am lovit la picior. Am alergat sa ajung la fix la curs si nu am reusit, era ambuteiaj. Sa nu uit sa platesc intretinerea. Ah si impozitul. E coada 🙁 Nu merge serverul. Am pana la bicla. Mi-am gasit oglinda sparta la masina, si nu pot merge cu ea pana nu o repar. M-au sunat parintii ca vor sa rezolv ceva urgent. Un prieten este bolnav. Lui X i s-a inundat casa. Si luna aceasta e de platit rata la banca.

Unele sunt foarte normale. Dar atatea sunt minore, fug, insa ramane amintirea dramei.  Si timpul zboara.

Ce se intampla cand dispar? Cand sunt sanatoasa, prietenii sunt sanatosi, parintii sunt sanatosi. Bicicleta e perfecta, masina e perfecta, si cu revizia si itp-ul gata. Facturile sunt toate platite. Temele sunt facute. Bugurile rezolvate. Zapada, topita … Si mai departe?

Ce fac cand mi se va strica iar masina? Sa ma agit sa o repar? Cat mai repede si ieftin? Sau daca am vreun simtom de boala, sa vad 3 specialisti? Daca X zice ca are o problema, sa sar sa o rezolv? Daca Y imi zice o rautate, sa ma supar?

Poate universul  grijilor este jocul care ma tine ocupata? Daca grijile dispar, o sa  intepenesc oare lipsita de sens, de impuls, de directie?

Share and Enjoy:
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Reddit
  • RSS

Leave a comment


5 − = four